MOVING-EYE.BE Skip Navigation Linkshome / Portfolio

Portret met hoofddoek

Ik heb even moeten zoeken naar leuke voorbeelden van portretten met een sjaal of hoofddoek, maar uiteindelijk toch gevonden. Geïnspireerd heb ik er zelf dan ook maar een paar gemaakt.

Eindejaars Corrida 2008

Duizenden mensen nemen deel aan deze eindejaarscorrida, ondanks de bijtende vrieskou. Er zijn parcours van 4, 8 en 12km in de Leuvense binnenstad.

Skate ramp

Jongeren doen de meest onvoorspelbare kunstjes en blijken geen vrees te hebben.

Brouwerij de Hoorn

Een beschermd gebouw aan de Vaartkom van Leuven, tegenover het Depot. Het was één van de eerste brouwerijen van Stella Artois.

3000 Leuven

Samen wonen we nu al enkele jaren in Leuven Centrum. De jeugdigheid en de beperkte grote houd ons hier. Leuven heeft tal van leuke initiatieven voor (amateur)fotografen in het Leuvense.

Portfolio

Wens je een korte maar krachtige indruk te krijgen van mijn fotografie, bekijk dan zeker deze set van foto's. De keuze is door mijzelf gemaakt en door niemand beïnvloed. Dit is wat ik mooi vind...

Landschappen

Landschappen zijn veruit van het moeilijkste. Veel te vlug vervallen ze in ordinaire kiekjes. Teveel of te weinig in beeld, fout of te weinig licht en dan nog net een moeilijk bereikbare plaats voor dat perfecte beeld.
Bekijk de foto's...


Portretten

Koppen met karakter, mensen met een verhaal. Soms kan een goed gesprek met het model leiden tot een veel betere foto.
Bekijk de foto's...


Architectuur

Ooit heb ik zelf nog architectuur gestudeerd en architect willen worden. We zullen het maar houden op een boeiend onderwerp in de fotografie...
Bekijk de foto's...


Concert

Het juiste materiaal is hier onontbeerlijk en een podium of backstage pasje, anders kom je nergens.
Bekijk de foto's...