MOVING-EYE.BE Skip Navigation Linkshome / Reizen

Slovenië

We gaan een weekje naar de Julische Alpen in het noorden van Slovenië, buiten Europa dus, nog net.

Hutttentocht

We gaan stappen in Oostenrijk met de rugzak van hut naar hut. Ons startpunt is Bach in het Lechtal. Gudrun haar vader is onze gids voor de komende 5 dagen.

Normandië

Een weekje fietsen langs de Seine van Rouen naar de kust en terug. 270 km op 5 dagen

Sydney

2 Maal naar Sydney dit jaar, gelukkig is er tussen het werk door ook nog wat tijd om de stad en de omgeving te verkennen...

New York

7 Dagen is ruim de tijd om de stad te verkennen.

Boedapest

Drie dagen er even tussenuit. Maart is nog erg rustig en niet altijd even warm.

Spanje

Stappen en canyoning in Noord-Spanje is een ongeloofelijk fysiek afmattende maar mentaal ontspannende uitdaging. Het kamperen en het leuke gezelschap maakten er een fijne reis van.

Reisverhalen & Foto's

Onze wereld is een prachtige schat die we moeten koesteren. We hebben al aardig ons best gedaan de aarde in te palmen en toegegeven, de mensheid heeft er al woonderbaarlijke dingen verwezenlijkt. Prachtige steden, maar nog belangrijker, prachtige beschermde natuurgebieden. Een lust voor het oog voor iedereen die er de pracht van wil zien.

2008 Ecuador & Galápagos

thumbnail van EcuadorGuatemala, een kleurrijke streek met heel veel Maya sites en fantastische vulkanen en meren. Belize is dan weer de ideale plek om te onthaasten na een druk reis schema.
lees meer...


2007 Vietnam

thumbnail van VietnamSinds lang lonkte het Oosten en daar gingen we dan ook heen. We reisden van Hanoi in het noorden naar Ho Chi Minh in het zuiden. Spijtig genoeg hadden we niet genoeg tijd voor een kleine zijsprong naar Angkor Wat in Cambodja.
lees meer...


2006 Guatemala & Belize

thumbnail van guatemalaGuatemala, een kleurrijke streek met heel veel Maya sites en fantastische vulkanen en meren. Belize is dan weer de ideale plek om te onthaasten na een druk reis schema.
lees meer...


2005 Zuid-Peru

thumbnail van zuid peruEen van de pareltjes van Zuid-Amerika is Peru. De prachtige en indruk wekkende Andes geeft aan alle Inca sites een extra dimensie. Elementen genoeg voor een onvergetelijke reis.
lees meer...


2004 Centraal Italië

thumbnail van AmalfikustLa Bella Italia in Europa is zeker een bezoekje waard. Heerlijk eten en Italiaans temperament zijn de voornaamste drijfveren om dit land te bezoeken.
lees meer...


2003 Syrië en Jordanië

thumbnail van AmalfikustHet Midden-Oosten heeft hier niet zo een beste naam, cultuur en gewoonten worden hier veelal negatief bekeken. Toch is het één van de meest fantastische reizen ooit geworden.
lees meer...